Erkend Taxateur in Uden e.o. voor taxaties met een  NWWI gevalideerd  taxatierapport

Bel of mail ons

Wilt u weten hoeveel uw huidige of nieuwe woning waard is? Bij Vissers Makelaardij & Taxaties in Zeeland (Noord-Brabant) kunt u onze ervaren taxateur inschakelen die goed bekend is met de lokale markt. Bij ons krijgt u een compleet NWWI gevalideerd taxatierapport van topkwaliteit voor een scherpe prijs. Wilt u meer weten of meteen onze taxateur inschakelen? Neem dan meteen vrijblijvend contact met ons op.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Over onze makelaar-taxateur

Jarenlange ervaring met de woningmarkt en gedegen vakkennis maken onze organisatie tot een betrouwbare adviseur. Vanuit Zeeland, Noord-Brabant wordt u bij Vissers Makelaardij & Taxaties persoonlijk, voortvarend en met verstand van zaken bediend. Uw belang staat daarbij altijd voorop.

De makelaar-taxateur van Vissers Makelaardij & Taxaties is gecertificeerd in het VastgoedCert-register als Register-Makelaar (RM) en in het NRVT-register als Register-Taxateur (RT), en is lid van de Landelijke Makelaars en Taxateurs Vereniging VastgoedPRO (voorheen LMV en RVT). De aan ons verstrekte opdrachten worden helder vastgelegd in een "opdracht tot dienstverlening" waarop de algemene consumentenvoorwaarden van VastgoedPRO en de reglementen van NRVT, VastgoedCert en NWWI van toepassing zijn.

De gedragsregels en erecode van VastgoedPRO passen binnen de door Vissers Makelaardij & Taxaties gehanteerde hoge kwaliteitsnormen.

Vissers Makelaardij & Taxaties is bovendien aangesloten bij de validatie-instelling NWWI, taxateursregister NRVT en het makelaarsregister VastgoedCert.

Lees meer over taxaties

Kwaliteitskenmerken van ons taxatiebureau

Vissers Makelaardij & Taxaties uit Zeeland taxeert volgens de eisen van de validatie-instellingen, NHG, NRVT, branchevereniging en geldverstrekkers en levert een NWWI gevalideerd taxatierapport van de hoogste kwaliteit tegen de scherpste prijs. Wij zijn lid van en aangesloten bij:

  • VastgoedPRO

  • NRVT - Hét kwaliteitsregister van taxateurs

  • VastgoedCert - Hét kwaliteitsregister van makelaars

  • NWWI

  • Taxateursunie

  • TVI

  • Het Taxatieplatform voor Noordoost-Brabant en omgeving Wijchen

Bij ons kunt u rekenen op 100% betrokkenheid en inzet.

Neem contact op

Wilt u een ervaren taxateur inhuren om uw woning te taxeren? Bel Vissers Makelaardij & Taxaties via 0486 - 42 49 29.

Neem vrijblijvend contact op